Komikerfrue
Mat

Alt går IKKE i grisen

Published on: January 21, 2016 at: 00:11
19 comments

Når vi har fiskeboller til middag så får jeg alltid valgets kvaler om hvilket tilbehør jeg skal ha på, karri eller ketchup. Jeg har alltid lyst på begge deler men smakene passer ikke helt sammen. Jeg har forsøkt først ketchup, så karri på neste forsyning, det samme i omvendt rekkefølge og half´n´half. Neh, det funker ikke. Smakene henger igjen i munnen og ødelegger for hverandre og dermed får jeg de samme kvalene hver gang.

Ørjan sier at jeg ikke kunne spist denne maten på et offentlig sted for jeg moser maten som et barn.

Mens han selv.. greit han danderer maten sin sånn Gouuurmeeet men det egner seg vel strengt tatt heller ikke på offentlig sted å spise: Terteskjell, fiskeboller i hvit saus, reker, karri OG ketchup på en og samme tallerken!

Share

Comments (19)

  1. Benedicte
    Reply

    Eg moser ALLTID kjøttkaker/fiskeboller/fiskekaker etc

  2. Cecilie
    Reply

    Smaker best most:P Karrien skal i den hvite sausen, og en skal ha tyttebærsyltetøy til, ikke ketchup :O

  3. Anette
    Reply

    Såg no gøtt ut begge dele. Ej mosa potetene før sej sjøl å so legg ej fiskebolla å saus oppi terteskjella

  4. Silje
    Reply

    Jeg moser alt i en mølje med både karri og ketchup:) lyserosa nam-nam! Det er så godt!

  5. Tonje Gulbrandsen
    Reply

    Bruker dere ferdig fiskeboller eller lager dere selv?

    1. komikerfrue
      Reply

      Jeg visste ikke at man kunne lage det selv? Neida, de er ferdig

  • Siv Evensen lundby
    Reply

    Så herlig å se at det ikke er bare jeg som må ha BÅDE ketchup og karri på fiskeboller

  • Linda
    Reply

    Prøv bacon som tilbehør neste gang. Smaker mye bedre!

  • Lene
    Reply

    Karri OG bacon!

  • Tonje
    Reply

    Hahah, du er nok ikkje den einaste som knefta fiskebollane, det har eg alltid gjort og kjem alltid til å gjera, det smakar faktisk ikkje det samme om ein ikkje gjer det!
    Men ketchup på fiskebolla? Alder hørt om det før. Me har alltid fenalår og/eller bacon atmed, må ha det til 😀

  • Belinda
    Reply

    Du må ha karri og tyttebær! Det er mye bedre 😀

  • Chili
    Reply

    Prøv å blande inn karri i sausen. Server med poteter, revet gulrot og tyttebærsyltetøy :) Høres ut som galskap og total kræsj, men er helt fantastisk. Prøv det! :)

  • Emily
    Reply

    Hahah, jeg sliter med akkurat det samme!!

  • Ragnhild
    Reply

    Herregud så deilig å sjå att det e fleire så bruka ketchup på fiskebolla!!! Det e jo knallgodt!!!

  • Lise
    Reply

    Bacon!!! Ett must… Og skikkelig most og blanda seff 😉

  • helen
    Reply

    haha, e 19 år å spise feskebolla akkurat som deg, med ketchup og mos det! Og familie sei at eg e førr gammel tel å et sånn!

  • Stine
    Reply

    Jeg spiser det alltid med karri og senep. Try it, its amazing! 😀 (vanlig pølsesenep funker.)

  1. komikerfrue
    Reply

    Allright, den var ny!

  • Therese
    Reply

    Prøv med bergbys sennep neste gang! Det er magisk på fiskeboller

  • Write a Reply or Comment